Accountants

Deskundige ondersteuning waar u op kunt bouwen

Wilt u zich concentreren op uw kernactiviteiten? Al uw accountancywerkzaamheden kunt u zonder zorgen aan De Leeuw Belastingen overlaten. U kunt van ons deskundige en professionele dienstverlening verwachten. Dienstverlening waar u op kunt bouwen, want afspraak is afspraak.

Scherpe tarieven

Doordat onze organisatie beperkt van omvang is hebben wij beperkte overheadkosten. Daarnaast automatiseren wij slim, waardoor wij de voor uw opdracht benodigde tijd kunnen beperken. Een en ander leidt tot scherpe tarieven die daardoor prima passen bij het MKB. Tevens adviseren wij u over de automatisering van uw bedrijfsprocessen, waarmee ook u op uw overheadkosten kunt besparen.

Accountancy diensten

U kunt onder meer bij ons terecht voor diverse accountancydiensten, bijvoorbeeld het samenstellen van uw jaarrekening of het voeren en/of verbeteren van uw administratie. Ook voor diverse accountantsverklaringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies

Het samenstellen van de jaarrekening vanuit uw administratie geeft uw stand van zaken aan. Dat is voor De Leeuw Belastingen het startpunt. Wij kijken namelijk vooral graag naar uw toekomst. Welke mogelijkheden heeft u? Hoe bereikt u een maximaal rendement?

Waarom een accountant?

Enkele redenen om te kiezen voor een (AA)-accountant kunnen zijn:

  • De accountant is breed opgeleid. Hij heeft kennis op het gebied van belastingen, administratie, controle en bedrijfseconomische kwesties.
  • De accountant heeft een permanente educatieverplichting. Hij is altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen, onder meer op het gebied van wet- en regelgeving. Zo speelt u altijd in op de actualiteit.
  • De accountant moet zich houden aan beroeps- en gedragsregels. Zo kunt u erop
vertrouwen dat uw accountant te allen tijde integer, objectief, deskundig en discreet is.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de websites daaromeenaccountant.nl en NBA.nl.

Contact

Wilt u zich ook meer concentreren op uw kernactiviteiten? Dan bent u bij De Leeuw Belastingen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.