Administratie

Beter reageren 

Een administratie is niet alleen verplicht, maar biedt u ook grote voordelen. Is uw administratie namelijk goed op orde, dan geeft deze u inzicht in het financiële hart van uw onderneming. U kunt beter en tijdig de juiste beslissingen nemen en bent in staat om snel te reageren op de veranderingen in uw markt. Desondanks wilt u zo weinig mogelijk rompslomp en wilt u zich kunnen concentreren op uw kernactiviteiten. Kies dan voor De Leeuw Belastingen, want wij ontzorgen u graag.

Expertise
Met onze administratieve expertise kunt u rekenen op een op uw wensen afgestemde dienstverlening. Wij kunnen uw administratie volledig voor u uitvoeren. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een online administratiepakket waarin u zelf uw administratie voert, waarbij wij u (op afstand) begeleiden. Aan de hand van uw administratie kunt u bovendien periodiek een overzicht van uw cijfers van ons ontvangen. Zo kunt u tijdig reageren op de markt. Ook kunnen wij u attenderen op bijvoorbeeld het juiste investeringsmoment en mogelijkheden om uw rendement te verbeteren. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van onze bedrijfseconomische en fiscaal-juridische kennis.

Software
De software die voor u de beste keuze is hangt af van veel factoren. Wij adviseren u graag in het selecteren van het boekhoudpakket dat in de situatie van uw bedrijf de juiste optie is.

Contact
Wilt u deskundige begeleiding bij uw administratie? Dan bent u bij De Leeuw Belastingen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.