Jaarrekening

Degelijk inzicht met jaarrekening
Uw bank, de Belastingdienst en misschien ook de Kamer van Koophandel vragen u jaarlijks om een degelijk financieel inzicht. De Leeuw Belastingen stelt uw jaarrekening op deskundige wijze voor u op. Correct, snel en duidelijk. Zo kunt u zich concentreren op uw kerntaken.

Verbeter uw proces
Uw jaarrekening baseren wij op uw administratie. Deze nemen wij bij het samenstellen van uw jaarrekening daarom uitgebreid voor u door. Wij zien daardoor ook waar u uw administratieve proces verder kunt verbeteren en geven u graag advies. U heeft minder rompslomp en kunt zich nog meer focussen op het ondernemen.

Verbeter uw rendement
Uw jaarrekening is voor De Leeuw Belastingen het startpunt. Wij kijken namelijk vooral graag naar uw toekomst. Welke mogelijkheden heeft u? Hoe bereikt u een maximaal rendement? Met onze kennis van uw branche adviseren wij u graag.

Samenstellingsverklaring
U ontvangt van De Leeuw Belastingen bij uw jaarrekening ook een samenstellingsverklaring. Deze verklaring geeft een belangrijk signaal richting uw bank, de Belastingdienst en overige gebruikers. Wij verklaren daarmee dat uw jaarrekening op vakbekwame wijze en zorgvuldig is samengesteld in overeenstemming met de beroepsvoorschriften van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en dat deze ook voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Heeft u desondanks klachten, dan kunt vertrouwen op een goede klachtenregeling.

Contact
Wilt u zich ook meer concentreren op uw kernactiviteiten? Dan bent u bij De Leeuw Belastingen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.